Varför inte bygga ut för ditt sportfiske?

Inred ett rum för ditt sportfiske

När det nu blir höst är det inte så roligt (längre) att fiska utomhus. Det går ju att fiska även under vintertid, och då är det ju pimpel som gäller, men fram tills det är vår igen och man kan vara ute och fiska kan man ju göra annat för sitt sportfiske inomhus.

Inred ett rum för ditt sportfiske

Varför inte inred  ett rum med garderob, skåp och boxar för utrustningen? Du kan inreda hemma och göra om ett av dina rum ditt sportfiske. Kanske du har ett garage som du kan inreda? Eller ett hobbyrum? Om du har all utrustning på samma ställa i din bostad så hittar du garanterat det som du behöver och kan se över den med jämna mellanrum. Där kan du förvara stövlarna, vattenklädseln, håvar och metspön, kast och alla fiskedrag och liknande.

Inreda med belysning

Varför inte inreda med riktigt bra belysning av skåp och boxar? Då ser du tydligt vad som fattas eller vad som behöver bytas ut. Skaffar du en bra hyllsats, till exempel från Ikea så kan du förvara alla fiskedrag på samma ställe och se över dem. Varför inte inreda med ett fint akvarium? Och tapetseras med en fin bildtapet på ett hav? På så sätt håller du liv i din hobby och kan alltid vistas där på din lediga tid och samla på fina saker till ditt sportfiske. Behöver du dra ny elledningar till ditt nya sportfiskerum?